Cum arată Mamaia înainte de 1 Mai

Stațiunile de la malul mării vor fi invadate de turiștii care vor petrece Paștele, dar și Ziua Internațională a Muncii pe litoral. Din păcate, stațiunea Mamaia nu pare a fi gata pentru această mini-vacanță. Unele terase sunt în plin șantier, iar acolo unde lucrările sunt gata, mesele și scaunele nu sunt aranjate.

 

Stațiunea Mamaia va fi centrul distracției pentru tinerii care vor veni să petreacă primul weekend al sezonului estival din acest an. Însă, la mai puțin de două săptămâni până când va fi dat startul distracției, stațiunea nu pare să fie gata. Nisipul de pe faleză, terasele neterminate, dar și mizeria făcută de muncitorii care încă lucrează la amenajări dau o notă de disconfort atât vizual, cât și acustic. Constănțenii care au ieșit la plimbare pe promenada din stațiune sunt total dezamăgiți de stadiul pregătirilor.

De-a lungul timpului, au existat mereu comparații  între serviciile oferite și pregătirile efectuate înainte de deschiderea sezonului estival pe litoralul românesc și cel bulgăresc. Dacă ne dorim cu adevărat să fim cu un pas înaintea vecinilor bulgari, ar fi bine să fim la punct cu orice detaliu. Putem începe de la curățenia care lasă de dorit din stațiunea considerată a fi perla litoralului românesc.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea