Cu trenul în vacanță

CFR Călători reintroduce în perioada iunie – octombrie 2018 trenurile cu destinația Grecia și Turcia. Începând din luna iunie, pasionații de călătorii pot opta pentru  legături directe de la Bucureşti  către Halkali – Istanbul, Salonic, Sofia şi retur.

Trenul către Turcia va circula zilnic în perioada 3 iunie – 1 octombrie. Acesta va pleca din stația Bucureşti la ora 12:45 şi va sosi în stația Halkali a doua zi, la ora 7:40. Din stația Halkali trenul pleacă la ora 21:40 și ajunge în staţia București a doua zi la ora 19. Biletul spre Istanbul costă 54 de euro.

Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia în perioada 1 iunie – 1 octombrie  vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur o dată pe săptămână.Un bilet de călătorie dus Bucureşti – Salonic costă 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuşetă de şase locuri şi 62 euro la vagon cuşetă de patru locuri.

Trenul care circulă spre Sofia pleacă zilnic la ora 12:45 şi ajunge la 22:30. Un bilet de călătorie dus costă 30 euro la clasa a 2-a. De la Sofia, se va pleca la ora 9:20, iar sosirea în staţia Bucureşti Nord va fi la ora 19:00.

Biletele de călătorie se pot achiziţiona din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Redactor: Denisa Albu