Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din oraş (UPDATE)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mg3M8LwKb_A[/youtube]Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din oraş. Astfel, în perioada 09-12 aprilie, 6.500 de năvodăreni vor beneficia de acest ajutor.

Primăria oraşului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, pentru beneficiari ai ajutoarelor sociale şi pentru persoanele încadrate în grade de handicap cu domiciliul în localitate. Pensionarii s-au așezat încă de la primele ore ale dimineții la coadă, cu copia de buletin și cuponul de pensie, pentru a primi pachetul de Paște.

Înaintea Paştelui, echipe deja formate vor asigura buna desfăşurare a acestei activităţi. De asemenea, pensionarii care au primit decizia de pensionare, dar nu au intrat încă în posesia cuponului de pensie pot primi pachet pe listele suplimentare.

Pachetele conţin o sticlă cu ulei, un cofrag cu ouă, un pui şi făină, toate alimente de bază necesare pe masa de sărbători. Iniţiativa aparţine primarului Nicolae Matei, iar programul se derulează de la începutul mandatului său ca edil-şef al oraşului Năvodari.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.