Cu mic, cu mare la patinoar

Vremea frumoasă i-a scos pe constănțeni afară din casă. Cei mai mulți au ales să meargă la pationar. Unii mai experimentați, alții pentru prima dată pe patine, însă cu toții cu chef de distracție.

Sporturile de iarnă sunt mai greu accesibile celor care locuiesc la malul mării. Dat fiind faptul că zăpada lipsește, sania este înlocuită de patine. Astfel, constănțenii preferă să meargă la patinoar. Vremea frumoasă și cele 7 grade din termometre, i-au scos pe oameni din casă pentru o plimbare la mall și pentru o tură pe gheață. Cei mai încântați au fost copiii.

Pasionații de distracții pe gheță trebuie să știe că organizatorii au pregătit multe surprize pentru cei care aleg să-şi pună patinele şi să se aventureze pe gheaţă. De asemenea, cu un singur bilet se poate patina toată ziua! Prețurile pornesc de la 15 lei pentru accesul pe gheață, iar cei care nu au patine le pot închiria pentru alți 15 lei. Programul este zilnic, iar accesul pe gheață se face în trei serii. De la ora 10 la 13, de la 14 la 17, și de la ora 18 la ora 22.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea