CS Năvodari a încheiat turneul semifinal de handbal juniori III cu un bilanț pozitiv

CS Năvodari a încheiat turneul semifinal de handbal juniori III, găzduit de Sala Sporturilor din localitate, cu un bilanț pozitiv. Două victorii, o remiză și un eșec. Tinerii handbaliști dobrogeni au învins cu 29-28 pe LPS Vaslui și cu 28-25 pe LPS Suceava , au remizat scor 28 -28 cu CSH V  Pitești și au cedat cu scorul de  21-34 în fața celor de la CSS Făgăraș. Gazdele și-au încheiat jocurile, sâmbătă , iar celelalte echipe au jucat și duminică dimineață. În urma disputei dintre LPS Suceava şi CSS Făgăraş, meci care s-a încheiat 27 la 25, CS Năvodari s-a calificat la turneul final.

Observator la acest meci al juniorilor a fost Danciu Constantin. Calificarea nu le-a adus bucurii numai tinerilor handbalişti, ci și antrenorului, care are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor.

În cel de-al doilea meci de duminică CSH V Piteşti a întîlnit la Sala Sporturilor din Năvodari echipa LPS Vaslui, scor 24 la 27. Handbaliştii de la CS Năvodari vor merge în urma reuşitei din acest weekend la faza finala a turneului împreună cu Suceava. Lor li se vor alătura alte două echipe ce vin din cealaltă serie semifinală, ce cuprinde de asemenea cinci formaţii. Turneele de handball continuă însă la Năvodari săptămâna viitoare cînd la Sala Sporturilor se vor întîlni echipele de handbal juniori 4, fete şi băieţi.