Cruzime fără margini în localitatea constănţeană Săcele (VIDEO)

Două vaci au fost sacrificate iar alte două se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost otrăvite. Totul a pornit de la o răzbunare între vecini.

Vacile au fost otrăvite, chinuite şi în cele din urmă sacrificate, pentru a le pune capăt durerilor. Acesta este bilanţul unei reglări de conturi între doi vecini din localitatea Săcele. Duşmănia dintre ei durează de ani de zile, iar astăzi victimele neînţelegerilor au fost animalele. Proprietarul vacilor a intrat în alertă când a văzut că, rând pe rând, necuvântătoarele încep să se simtă rău. După simptome, şi-a dat seama imediat că animalele i-au fost otrăvite. Nu i-a luat mult să realizeze cine se afla în spatele crimei.

Pe de altă parte, vecinul suspect că ar fi otrăvit animalele se declară nevinovat în faţa acuzaţiilor aduse de consătean. Mai mult, omul are şi el ceva de reproşat.

În mijlocul războiului între vecini, asistentul veterinar sosit la faţa locului a încercat să repună animalele pe picioare. Şansele de supravieţuire ale acestora sunt însă minime.

Preţul unei vaci ajunge la peste 30 de milioane de lei vechi. Pe lângă asta, dacă va fi găsit vinovat în urma anchetei, suspectul riscă până la zece ani închsoare.

În urma probelor recoltate din stomacul vacilor sacrificate se va deschide dosarul de cercetare penală.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.