Crosul Primăverii la Năvodari

Eveniment sportiv de maximă atractivitate pentru toţi iubitorii de sport de la malul mării!  Primăria Năvodari a organizat astăzi primă ediţie a Crosului „Primăverii”. Evenimentul sportiv a fost deschis iubitorilor de alergare din Năvodari şi face parte din manifestările iniţiate de Primăria Năvodari în cadrul proiectului „Ziua mondială fără fumat”.

Crosul Primăverii a reunit duminică, la Năvodari alergători de toate vârstele. Evenimentul a fost destinat incurajarii sportului indiferent de vârstă și s-a derulat in cadrul proiectului “Ziua mondiala fara fumat”, inițiat de Primaria Navodari. Întrecereile au avut loc pe stadionul Flacăra din localitate.
Această competitie s-a adreseaza tuturor amatorilor pasionați de alergare, și a cuprins mai multe curse: family-run cursa de 400m; copii 07-10ani cursă de 1km și copii între 11-14 ani incluși la cursa de 2 km, toate desfășurându/se pe stadionul Flacăra.  O altă categorie de alergători a fost reprezentată de cei cu vârste cuprinse între 18 și  peste 50 de ani care au avut de parcurs 4km pe un traseu stabilit de organizatori. Clasamentul pentru fiecare categorie s-a făcut în ordinea sosirii participanților. La sectiunea 18-50 de ani vor fi premiate locurile1, 2 si 3  de la categoria Masculin/ Feminin si sectiunea vârstnici. Pe langa premii, castigatorii vor primi si diplome. Toti participantii vor primi din partea organizatorilor tricouri si medalii
Lista tuturo castigatorilor va fi publicata dupa data de 30 mai pe site-ul Primăriei Năvodari.

Redactor: Mihaela Ciorbaru