Crosul “Iftimie Elisei”, la a doua ediție

La Medgidia, a avut loc cea de-a doua editie a Crosului „Iftimie Ilisei”. Organizat de voluntarii Centrului Tinerilor din Medgidia, evenimentul a avut drept scop promovarea unui stil de viata sanatos in randul tinerilor. Aproximativ 500 de elevi din scolile si liceele din Medgidia, dar si cativa adulti s-au intrecut pentru un loc pe podium.

A doua editie a Crosului “Iftimie Ilisei” a adus la start trei categorii de participanti, respectiv: clasele V-VIII, categoria gimnaziu; clasele IX-XII, categoria liceu; cărora li s-au adăugat persoanele peste 18 ani, la categoria adulti.

La fiecare categorie, au fost premiati primi trei clasați.

Ultima categorie, cea a adultilor, a adunat la start adulti care au vrut sa demonstreze ca sportul este un mod de viata sanatos.

Aflat deja la cea de-a doua editie, Crosul ” Ifitmie Ilisei” se doreste a fi un eveniment prin care tot mai multi tineri sa inteleaga importanta unui stil de viata sanatos.

Participantii au avut de parcurs o distanta de un kilometru. Organizatorii spun ca își doresc transformarea acestui cros într-o manifestare tradițională, așteptând cu nerăbdare, deja, a treia ediție, de anul viitor.

Reporter: Alexandra Steoleaca ; Imagine: Enis Boracai