Crosul 1 Decembrie, la ediția a 17-a

Câteva sute de constănțeni s-au aliniat la startul Crosului International, devenit deja o tradiție de 1 Decembrie. Aceștia au avut de alergat aproximativ 3 kilometri, iar la linia de sosire au primit ceai cald.

Cei care iubesc mișcarea, indiferent de vârstă, au participat la Crosul 1 Decembrie, de la Constanța. Ediția cu numărul 17 a strâns câteva sute de participanți. Mulți dintre ei sunt veterani ai acestei competiții, iar alții aleargă pentru prima dată de 1 Decembrie.

Faţă de întrecerile din anii trecuţi, participanții au avut de parcurs o rută nouă, cu startul din fața Liceului Internaţional de Informatică, și continuând pe bulevardul Tomis – strada Traian și cu sosirea în Piaţa Ovidiu. La sosire, participanții au primit tricouri personalizate, care să le amintească de acest eveniment.

Întrecerea a fost organizată de Liceul Internaţional de Informatică, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Atletism Constanţa și Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, împreună cu partenerii lor. Clasarea pe primele trei poziţii, atât la băieţi, cât şi la fete, a fost recompensată astfel: locul I – 150 de lei, diplomă şi cupă; locul II – 100 de lei, diplomă şi cupă; locul III – 75 de lei, diplomă şi cupă.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea