Cristian Radu a castigat Primaria Mangalia (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tDM-6lbd6Hg[/youtube]Imediat dupa inchiderea sectiilor de votare, primele estimari il desemnau castigator pe acesta, iar rezultatul final nu s-a schimbat. Zeci de sustinatori s-au adunat aseara, la sediul de campanie al lui Cristian Radu, pentru a se bucura impreuna de victorie.

Potrivit primelor rezultate aflate imediat dupa inchiderea sectiilor de votare, Cristian Radu era castigator. Biroul Electoral Municipal Mangalia a terminat numaratoarea, iar rezultatele oficiale ale scrutinului de ieri arata ca Radu Cristian a fost votat de 9512 alegatori, in timp ce principalul sau contracandidat a obtinut 7746 de voturi.

Biroul Electoral Municipal Mangalia a prezentat rezultatele oficiale si pentru Consiliul Local. Astfel ca PSD a obtinut sase mandate, PDL  sase mandate, alianta Crestin Democrata patru, PP-DD două mandate, iar PRM un singur mandat.  Chiar daca ziua de ieri nu a fost marcata de incidente majore, au fost totusi cateva sectii de votare la care s-au inregistrat probleme. Cu doar o ora inainte de inchiderea procesului electoral, la Sectia de votare numarul 12, un tanar a fost prins in timp ce isi fotografia cu telefonul mobil, buletinul de vot. Barbatul a fost dus la sediul politiei, iar sectia de votare a fost inchisa pentru 10 minute. Pe de altă parte, o persoană din Mangalia a reclamat că i s-ar fi interzis să voteze pentru că pe liste apărea că şi-ar fi exercitat deja dreptul la vot. O altă problemă sesizată la Mangalia, în timpul alegerilor a fost aceea că unul dintre contracandidaţi a anunţat că renunţă la bătălia electorală, doar că acesta apărea, în continuare, pe buletinele de vot. Nu în ultimul rând, președintele comisiei de la secția numărul 17 a interzis accesul presei în incintă.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.