Cristian Boureanu a lovit un polițist!

Fostul deputat Cristian Boureanu se află, din nou, în mijlocul unui scandal! Acesta s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea, după ce, în această dimineață, a lovit un polițist!

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Maşina în care se afla Boureanu, împreună cu iubita şi cu şoferul său, a fost oprită de poliţişti la un control de rutină, în zona pietei Charles de Gaulle, din capitală. Fostul parlamentar a început să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe, iritat, se pare, și de comportamentul oamenilor în uniformă. La un moment dat, pe o filmare făcută de un martor la incident, se vede cum fostul parlamentar îl lovește pe polițist, cu genunchiul, în zona inghinală.

Mai mult, Boureanu i-a prins polițistului și degetele mâinii la ușa mașinii și, conform unui comunicat al poliției, agentului i-ar fi fost pusă mâna în ghips, urmând să intre în concediu medical.  Ca să-l potolească, agenţii i-au pus cătuşe lui Boureanu şi l-au dus la sediul Poliţiei Rutiere. Ulterior, Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce i s-ar fi făcut rău, acuzând, spun apropiații săi, dureri la cap în urma loviturilor primite de la polițiști.

„În momentul în care poliţistul s-a apropiat de maşină, a început să-l înjure pe Cristi, să tragă de el şi să-i spună că îi arată el şmecherie dacă vrea. L-a pus să coboare şi i-a cerut actele. A primit un pumn în barbă şi a căzut lat pe asfalt, plin de sânge. S-a ales cu lovituri la cap. Are un mare cucui! Atunci, iubita lui a început să ţipe şi a fost la un pas să cadă din picioare. A crezut că a murit! Erau patru echipaje de poliţie şi nimeni nu intervenea. Laura a fost şi ea bruscată şi i s-a smuls telefonul din mână când a încercat să filmeze incidentul”, a declarat un martor care a asistat la tot scandalul, citat de click.ro.

Nu e prima dată când Boureanu are probleme cu legea, însă de aceasta data acuzația este una extrem de gravă. Ultrajul se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 6 ani. În cursul zilei de azi, se așteaptă ca fostul deputat să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sector 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru 24 de ore.

Redactor: Paul Alexe