Cristi Minculescu părăseşte scena

După 32 de ani de Iris, Cristi Minculescu, solistul trupei, a  anunţat că se retrage din grupul care l-a consacrat. Locul său va fi luat de Toni Şeicărescu fostul solist de la Direcţia 5. Soţia lui Mincurescu a declarat că nu este cazul pentru a se face speculaţii pe acest subiect.

“Vorbim despre propria decizie luată de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată. Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte”, a declarat spus sotia artistului, Rodica Minculescu.

Colegii din trupă spun însă că la mijloc ar fi neînţelegeri de natură financiară.

“E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul formaţiei Iris.

Discografia trupei, cuprinde nu mai puţin de 19 albume. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Capitală. Noul album – “Iris – O lume doar a lor – 35 de ani” – a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar. De-a lungul timpului, formaţia Iris a evoluat în faţa a peste 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. Ultimele două concerte ale trupei împreună cu Cristi Minculescu  vor fi pe 31 august la Iași și în 2 septembrie la Bontida, lângă Cluj.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Denisa Stoenescu