Criminal căutat de polițiști

O persoană și-a pierdut viața, în timp ce criminalul care l-a înjunghiat cu brutalitate se plimbă nestingherit printre constănțeni. Este alertă în județul de la malul mării, în urma unui omor sîngeros descoperit în zona industrială a orașului. Procurorii și criminaliștii au realizat cercetarea la fața locului și lucrează în contratimp pentru ca probele să-i ducă la criminal.

Tragedia care i-a cutremurat pe vecinii omului este acum pe buzele tuturor constănțenilor. În baraca uitată de lume, unde își ducea zilele, un bărbat cu handicap locomotor, a fost găsit fără suflare, însă cu semne fizica care arată că a fost omorît cu bestialitate, spun criminaliștii. Anchetatorii caută acum urme care să-i conducă la un suspect. Au făcut cercetarea la fața locului și i-au audiat pe vecinii omului.

Locuitorii spun că bărbatul obișnuia să consume alcool, iar cel mai probabil, acest lucru i-ar fi adus și sfîrșitul.

Nimeni nu știe însă cu siguranță care ar fi putut fi mobilul crimei, sau cine i-a călcat pragul vecinului. Indicii care ar putea să conducă autoritățile la identitatea agresorului. Cert este că, la mai bine de 12 ore de la tragedie, suspectul de crimă se află încă în libertate.

Redactor: Andreea Barbu