Crimă urmată de sinucidere

Crimă urmată de sinucidere, noaptea trecută,  în Arad. Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a aruncat în gol de la etajul 9 al blocului în care locuiau.Totul s-a întâmplat sub privirile copilului lor de numai 10 ani.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de duminică spre luni, într-un apartament din Arad.  Un bărbat şi-a ucis nevasta, iar la scurt timp omul  s-a aruncat de la etajul nouă al blocului în care locuiau.. Martor al tragediei a fost copilul de 10 ani al cuplului. Tot el a fost cel care a sunat la 112. Cei doi soți se aflau în plin proces de divorţ şi se pare că totul s-ar fi produs pe fondul geloziei bărbatului.

„Acum, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat prin cruzimi și violență în familie. Din actele administrate până în acest moment s-a putut stabili că faptele au fost comise la miezul nopții, pe fondul geloziei, în contextul unui conflict spontan, fostul soț aplicând victimei mai multe lovituri de cuțit, undeva la 20, după care a încercat să se sinucidă folosind aceleași instrumente, pentru ca în final să se arunce pe fereastră de la nivelul etajului nouă. Evident, a decedat în urma acestei acțiuni”, a declară Aurelian Dan Ursu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Florin şi Izabela, care aveau o relaţie de 22 de ani, erau în proces de divorţ încă de anul trecut. Femeia ceruse ordin de protecţie în instanţă pe numele bărbatului, însă a renunţat la proces. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în locuinţa celor doi.

Redactor: Cristina Niță