Crimă sau tentativă de suicid?

Scene de groază în depozitul unei firme din municipiul Hunedoara.  Un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge de către un angajat. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre crimă sau tentativă de sinucidere. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanţele exacte în care a survenit incidentul.

Terifianta întâmplare s-a petrecut ieri dimineață, la o fabrică de murături. Patronul societății, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost găsit, de către un angajat având plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și în abdomen.

Angajatul firmei a alertat echipele de prim ajutor, care au ajuns în scurt timp la sediul firmei. Din fericire, bărbatul a fost stabilizat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat la UPU Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care a survenit incidentul.

„Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un hunedorean de 56 de ani a fost găsit în depozitul unei societăţi comerciale, prezentând plăgi prin înjunghiere. (…) Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanţele în care a survenit incidentul(…)”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, comisar Bogdan Nițu.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a încercat să se sinucidă folosind un cuțit și a lăsat acasă un bilet de adio.

Redactor: Oana Jărloianu