Crima sangeroasa la Constanta!

Paznicul unui centru de colectare a fierului vechi l-a ucis pe colegul lui magazioner. Dupa ce si-a lasat victima intr-o baie de sange, atacatorul s-a urcat in masina victimei si a demarat in tromba. Va avertizam, urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Scena socanta a avut loc duminica dupa-amiaza, in curtea unui centru de colectare a fierului vechi de pe soseaua de centura a Constantei. Paznicul l-a lovit pe magazioner cu un obiect in cap, l-a lasat inconstient, dupa care a luat masina victimei si a demarat in tromba.

Anchetatorii au fost impresionati de calmul cu care a actionat paznicul de noapte: a intrat, l-a lovit pe magazioner, a iesit fara nicio urma de tulburare, i-a lua masina si a plecat. Toate acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Barbatul a fost gasit in coma de un alt coleg de munca, care a sunat repede la 112. Magazionerul a fost preluat de medici si transportat la spital in stare critica.

Romeo Caba este numele barbatului ucis cu bestialitate. Acesta avea 55 de ani si ar fi de loc din Botosani. Nimeni nu stie ce l-a facut pe paznic sa-si atace colegul de munca. Insa imaginile surprinse de camerele de supraveghere scot la iveala un detaliu importantant. Presupusul atacator, care iese cu masina din curtea centrului de colectare a fierului vechi, pare ca isi mentine cu greu echillibrul. Mai mult ca sigur, acesta a consumat bauturi alcoolice inainte de a comite fapta. Dupa ce se asigura ca nu-l vede nimeni, barbatul fuge cu masina victimei. Procurorii Parchetului  de pe langa Tribunalul Constanta au pornit pe urmele criminalului. Deocamdata, acestia nu au facut publica identitatea suspectului.

Redactor: Paul Alexe