Crimă oribilă în Grecia, comisă de un român

Crimă oribilă în Grecia, comisă de un adolescent român. Băiatul de 17 ani și iubita lui de 15 ani au ucis-o pe mama fetei, la Atena. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Crima care a zguduit Grecia a fost comisa pe 6 noiembrie. Adolescentul roman și iubita lui de 15 ani au avut complice, un baiat grec de 16 ani.
Tinerii ar fi planuit atacul de două luni.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în casa în care trăia femeia de 50 de ani, fiica ei și iubitul român al acesteia, mutat acolo de 6 luni. Femeia era văduvă de un an și nu a fost de acord cu relația dintre cei doi.

Se certa des cu fata, căreia îi reproșa stilul de viață dezordonat și faptul că ii cerea bani mai mereu.

Totul ar fi fost pus la cale de fată. Tanara stia ca mama ei vânduse mașina tatălui și dispunea de aproate 10 mii de euro. De aici ar fi pornit un scandal mostru. L-ar fi convins pe iubitul ei român să o ucidă pe femeie. I-au spus mai apoi despre planul macabru si  au vorbit împreună unui prieten.

Cel din urma a sustinut in fata anchetatorilor ca vinovat de crima ar fi iubitul fetei. 70 de lovituri au numarat oamenii legii pe trupul femeii, produse de un obiect ascutit.

După crimă, adolescentul grec a fugit, iar fiica victimei și iubitul ei au rămas în casă, alături de trupul neinsufletit al femeii. Românul și tanara  au fost prinși dupa o zi dormind într-o mașină, in urma  unui control de rutină al polițiștilor.
La audieri ei au recunoscut pe rând crima. Dupa 2 zile a fost arestat și complicele lor.

Redactor: Larisa Hogea