Crimă îngrozitoare la Constanța

Ca în fiecare iarnă lupta pentru un loc călduț în canalizări sfârșește dramatic pentru unii oameni ai străzii. Acesta a fost și cazul unui bărbat în vîrstă de 27 de ani din Constanța. Cearta dintre cei doi oameni ai străzii a fost generată de un loc într-o gaură de canalizare din zona Tomis 3, pe care mai mulți dintre ei o amenajaseră.  Amețiți de aburii alcoolului, nici unul din cei doi indivizi nu a cedat. Într-un acces de furie, unul din bărbați, Constantin Franiuc și-a înjunghiat adversarul, provocându-i leziuni grave care au dus la decesul acestuia în drum spre spital.

Deși inițial a fugit de la locul faptei, Constantin Franiuc a fost identificat de polițiștii Secției 3. Bărbatul va fi anchetat pentru omor calificat și riscă ani grei de închisoare.

Și în Capitală, un om al străzii a fost înjunghiat în plină stradă în apropierea unei școli, tot de prietenul său.

Echipajele medicale care au fost chemate la fața locului i-au acordat rănitului primul ajutor, iar apoi l-au transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins ulterior de polițiști, în momentul în care a coborât din autobuzul în care se urcase.

Reporter: Camer Negip / Doina Sirbu ; Imagine: Alexandru Ionescu