Cresele constantene sunt intr-o continuă modernizarea

In toate cele 5 unitati s-a dat startul pregatirilor pentru sarbatorile de iarna. Se picteaza peretii , micutii invata primele versuri din colinde si asteapta cu nerabdare serbarea de la sfarsitul lunii decembrie.

În creșele constănțene s-a intrat în atmonsfera sărbătorilor de iarnă. Educatoarele ii invata din timp pe micuți versuri din colinde si poezii pentru a-l intampina pe Moș Crăciun cum se cuvine. Tot în această perioada peretii cresei nr.1 vor prinde viata iar cei mici isi vor putea admira zilnic animalutele preferate chiar la intrarea in unitate .

Surprizele se vor tine lant pentru micuti in luna decembrie. Pe langa activitatile zilnice si optionalele de pictura, dans si engleza copiii se pregatesc temeinic pentru intalnirea cu Mos Craciun.

Cresele de stat constantene raman cea mai buna optiune pentru parintii care revin la locul de munca dupa concediul de crestere a copilului. Contributia parintilor pentru cuantumul alocatiei pentru hrana oscileaza intre suma de 1 leu și 6 lei in functie de venitul lunar al fiecărei familii. Diferenta, pana la 12 lei vine din partea Consiliului Judetean Constanta.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes