Credința poate schimba totul

„Credința care poate schimba totul sau nimic”. Acesta a fost subiectul dezbătut în cadrul întâlnirii interconfesionale, aflate la cea de-a treia ediție. Evenimentul a avut loc la Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari. Sub acorduri melodioase cu încărcătură creștină, pastorul Glen Mitori, a arătat publiculului drumul către curățare și vindecare spirituală.

Știm cu toții că sănătatea este cea mai importantă, însă mulți dintre noi nu îi dăm atenția cuvenită. Grija exterioară se află pe primul loc în viața noastră: ce mâncăm, cum ne îmbrăcăm și tot ceea ce ține de nevoile unui trai decent. De cele mai multe ori, uităm să privim către interior, adevăratul izvor din care ne vine forța de a răzbi. Acesta este rostul efortului pe care, cu dragoste pentru oameni, Centrul Creștin Secolul 21 Năvodari în frunte cu Pavel Ursu îl depune în organizarea evenimentelor de acest gen.

Danny Mazo, trupa din Năvodari și pastorul Leonard Gurgaș sunt prezențe constante la aceste întâlniri, o surpriză constitiund-o prezența fraților romi din Peninsula.

Fiecare întâlnire se bucură de prezența unui invitat special care prin vorba sa, izvorâtă din cuvântul Domnului, vindecă suflete și reînvie speranța. Duminică seara, la cea de-a treia ediție a întâlnirilor între oameni, invitatul special a fost pastorul Glen Mitori.

Fiecare întâlnire capătă o încărcătură aparte. De această dată frumusețea a prins contur în înfrățirea oamenilor indiferent de culoare sau origine, limbajul comun fiind credința.

Chiar dacă cele două ore au trecut repede, Pavel Ursu ne asigură că vor mai fi întâlniri, unele destinate special tinerilor de la 12 la 18 ani.

Reporter: Sondra Sandu ;  Imagine: Zarif Armanbet