Crăciunul a venit deja în marile magazine din Constanţa (VIDEO)

Raioanele cu decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă atrag ca un magnet copiii care nu se mai dezlipesc de jucării. Nici adulții nu trec nepăsători iar după ce admiră podoabele cu greu se stăpânesc să nu cumpere ceva.

Deşi goana după cadouri şi brazii de Crăciun nu a început încă, oamenii sunt interesați de preţurile afişate la beteală, globuri şi alte oranamente.

În ceea ce privesc prețurile acestea diferă în funcție de produs. Spre exemplu, setul de 6 globuri mici, simple ponește de la 4 lei dar poate ajunge și la 18 lei în cazul globurilor mari, cu modele sau la 24 de lei în cazul unui set de  globuri cu chipul unui persoanaj din desenele animate. Diferența de preț este valabilă și în cazul betelei sau al beculețelor de brad. Cea mai dificilă alegere o reprezintă bradul.  Costul unuia artificial începe de la 85 de lei și poate depăși 500 de lei dacă are peste 2 metri. În curând va începe febra cumpărăturilor de iarnă iar comercianții se vor întrece în oferte așadar prețurile vor fi pentru toate buzunarele.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu