Cozmin Gușă îl aplaudă pe Rareș Bogdan

Analistul politic, Cozmin Gușă, l-a lăudat pe prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, pentru faptul că nu se va implica în campania liberalilor din Mangalia, acolo unde candidează Mohammad Murad, cel  cu care este bun prieten europarlamentarul liberal.

Acum vreo 10 ani le povesteam lui Rareș și lui Tavi Hoandră cât de mult regret că, în 2004, l-am ajutat pe Emil Boc să-l învingă pe prietenul meu Ioan Rus, în competiția pentru Prmăria Cluj.(…) mă bucur că Rareș , inspirat mai mult ca sigur și de povestea și de regretele mele, a înțeles că a fi OM POLITIC, înseamnă în primul rând să fii OM, deci să ții mai mult la prietenie decât la sarcinile de partid, iar felul în care procedează în cazul prietenului nostru comun “MOHA” Murad, îl onorează și-l proiectează într-o zonă de normalitate, prea rară în politica românească!”, a scris pe Facebook, Cosmin Gușă.

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a aflat, marți, într-o vizită la Constanța, pentru a-l susține pe senatorul Vergil Chițac în campania pentru cursa pentru alegerile locale. Într-o conferință de presă, vicepreședintele PNL a recunoscut că este bun prieten cu omul de afaceri, Mohammed Murad, candidat la primăria Mangalia.

Tot în aceeași conferință, Rareș Bogdan a dat de înțeles că, deși face parte din Partidul Liberal, nu se va implica în campania lui Cristian Radu, actualul primar al orașului Mangalia, care mai candidează pentru un nou mandat.

Campania pentru alegerile locale a început pe 28 august și se va încheia pe 26 septembrie, la ora 7.00.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: George Dima