Cozi kilometrice la ieșirile din Constanța

Chiar dacă nu a nins mult, viscolul a creat mari probleme în judeţul Constanţa.  Pe autostrada Soarelui , sectorul Bucuresti – Cernavodă s-a putut circula doar în convoi cu Poliția în față, iar ambuteiaje și trafic îngreunat au fost întâlnite pe mai toate drumurile traficate din județ. Cel mai dificil a fost pentru șoferii nevoiți să tranziteze Tulcea – Constanța, acolo unde unde zeci de TIR-uri au derapat ca pe patinoar.

Pe DN22C spre Tulcea sute de mașini au format coloane imense așteptând ca circulația să se deschidă pentru ca șoferii să poată merge spre casă sau spre locuri unde aveau urgențe.

După lungi așteptări și nervi întinși la maximum, utilajele de deszapezire care au verificat șoseaua, au dat semnalul de plecare,  iar coloana lungă de kilometri s-a pus în mișcare.

Chiar dacă s-a putut avansa o porțiune din drum, norocul n-a fost, pînă la capăt, de partea șoferilor, iar după doar câțiva kilometri, a început, din nou, calvarul.

In cele din urmă drumul a fost deblocat cu mare greutate. La 24 de ore de la incidența celui mai recent cod de viscol, se poate circula pe DN22C ,Constanța – Tulcea doar asistat de drumari și autorități.

Redactor: Oana Jărloianu