Costinești, in topul stațiunilor (VIDEO)

Chiar daca statiunea Mamaia ramane in topul preferintelor turistilor atunci cand vine vorba despre litoralul romanesc, nici Costinestiul nu se lasa mai prejos. Statiunea Tineretului aduce in fiecare an la malul marii mii de turisti care spun ca indiferent cat de mult le place in alta parte, Costinesti a ramas in inima lor si revin aici in fiecare vara.

Costinesti ramane una dintre statiunile preferate de turisti. Cel putin asta spun cei care vin an de an in Statiunea Tineretului.

Chiar daca cu greu reusesti sa te strecori cu masina, sau faci o plimbare pe faleza intr-o mare de oameni, comerciantii nu sunt pe deplin multumiti de vanzarile de pana acum.

Singurii care nu se pot plange de incasarile de pna acum sunt cei care ofera cazare. Aici tarifele variaza de la 50 de lei pentru o noapte in cazul unei camere situata mai departe de plaja sau care nu are prea multe dotari si pana la 150 de lei in cazul unei camere cu televizor, frigider, aer conditionat si baie proprie situata la doar cateva minute de mers pe jos pana la plaja.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna