Costinești, capitala internațională a modei

Țărmul românesc al Mării Negre a fost în focuri și a adoptat stilul FashionTV Summer Festival ! Sub arșita gradelor Celsius din weekend-ul care tocmai s-a încheiat, litoralul s-a topit nu doar la propriu, ci și sub strălucirea frumuseților pe metrul pătrat prezente la malul mării.

FashionTV Summer Festival susține de peste 20 de ani moda și turismul românesc iar timp de două zile a reunit la Costinești o serie de evenimente deja consacrate. Cu acest prilej, constănțenii și turiștii au putut admira grația și eleganța concurentelor pe podiumul concursului Miss Litoral, care și-a desemnat câștigătoarea în seara zilei de 24 august. Ajuns la cea de-a 25-a ediție, evenimentul a fost urmat de o altă competiție dedicată frumuseții.

Treizeci de modele de top din țările riverane Mării Negre s-au duelat pentru dobândirea celui mai râvnit titlu al serii de 25 august, când s-a desfășurat concursul Miss FashionTV Black Sea. Competiția care descoperă și promovează anual tinere aspirante la o carieră în modeling la nivel internațional, și–a  ales învingătoarea din acest an. Trecutul s-a îmbinat cu prezentul și regina competiției precedente a predat ștafeta tinerei care va reprezenta în 2019 România la concursul Miss FashionTV WorldWide de la Abu Dhabi.

Prezentările creațiilor vestimentare, ale unor importanți designeri de la malul Mării Negre, la care au participat peste 100 de modele, au plăsmuit un spectacol la superlativ și au încântat privitorii.

Valul aplauzelor de la malul mării nu a contenit iar cele mai notabile  proiecte turistice de pe litoralul românesc au fost și ele recompensate. Premiile au fost acordate investitorilor locali în cadrul evenimentului FashionTV Tourism Awards.

Alături de Gala Turismului de pe litoralul românesc, scena FashionTV Summer Festival a adus în lumina reflectoarelor cele mai recente creații ale studenților și absolvenților talentați ai Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. Organizatorii au dorit astfel să impulsioneze și să sprijine tinerele talente în conturarea carierei. Defilările în strălucirea rampei au fost urmărite de producători de film de la Hollywood, reprezentanți oficiali ai FashionTV Paris și Asia și personalități de seamă din lumea modei și ai entertainment-ului internațional.

Redactor: Mihaela Țânțaru