Costin Răsăuțeanu este noul viceprimar al municipiului Constanta

Costin Răsăuțeanu este noul viceprimar al municipiului Constanta in urma voturilor exprimate de consilierii locali la ulțima ședință. El a obţinut 19 voturi „pentru” din cele 21 exprimate, dar au existat şi trei voturi anulate.

Propunerea avansată de primarul interimar, Decebal Făgădău, referitoare la ocupantul postului vacant de viceprimar a fost aprobata de consilieri.   Concret, cu 19 voturi „pentru” şi trei abţineri, Costin Ioan Răsăuţeanu este noul viceprimar al municipiului Constanța. Întrucât primarul interimar al urbei a preferat să-şi continue activitatea în biroul său de viceprimar, iar Gabi Stan rămâne în acelaşi loc, proaspătul promovat in functie va lucra în biroul în care, până în primavară isi desfasura activitatea fostul primar Radu Mazare. Rasauteanu isi incepe activitatea cu dreptul, respectiv cu o mini-vacanta având în vedere faptul că zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt declarate libere pentru bugetari. Cât priveşte atribuţiile pe care i le va delega, Decebal Făgădău a precizat:

„După şedinţa pe care o voi avea cu dânsul şi cu directorii din Primărie, voi stabili ce atribuţii îi vor reveni. Am deja un proiect de dispoziţie de delegare a atribuţiilor, dar vreau înainte să mă consult cu el şi cu colegii mei. Vă asigur că rolul lui va fi acela de a mă ajuta şi de a lucra în interesul cetăţenilor“ .

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes