Corina Martin lansează ”Seara Dobrogeană”

A avut loc ”lansarea la apă” a evenimentului cultural-artistic ”Seara Dobrogeană”, un pachet turistic inedit la nivelul întregii țări. Inițiativa acestui proiect îi aparține sufletului turismului de pe litoralul românesc, Corina Martin, neobosit promotor a valorilor de pe meleagurile dobrogene.

Un om de un profesionalism desăvârșit prin tot ceea ce reprezintă: implicare, prezență, imagine, dibăcie oratorică și persuasiune a gândit un proiect cu totul nou pentru Constanța, zona Dobrogei, inedit pentru întreaga țară. Este vorba despre proiectul intitulat ”Seara Dobrogeană” care se va desfățura sub forma unui eveniment cu conceptul ”dinner &show” .

Nota deosebită pe care o aduce acest gen de eveniment precum ”Seara Dobrogeană” constă în valoarea incontestabilă și greu de regăsit în orice alt loc din lume și asta pentru că meleagul dobrogean este un pământ binecuvântat cu o istorie milenară și cu un mozaic etnic aparte. Când mai mulți oameni de calitate pun umărul împreună pentru a construi ceva, nu poate fi vorba decât despre un lucru cu totul deosebit care va îmbogăți: suflete, minți și inimi creând astfel emoții și amintiri care vor dăinui în timp.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet