Corina Martin intră în competiția pentru funcția de primar

Corina Martin a intrat în competiția pentru primăria Constanța.

În cadrul unei conferințe organizate de Partidul Ecologist Român, Corina Martin, fost președinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România și actual vicepreședinte al PER Constanța, și-a anunțat candidatura la postul de primar al municipiului Constanța.

După 12 ani la conducerea Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin a spus că a învățat administrație prin turism și își propune să lucreze pentru promovarea și dezvoltarea orașului Constanța. Potrivit acesteia, orașul trebuie să fie unul turistic 12 luni pe an.

Totodată, și președintele Organizației PER Constanța și-a exprimat încrederea în modul cum va gestiona Corina Martin activitățile din campanie.

Corina Martin, unul dintre cei mai reprezentantivi oameni din turismul dobrogean, a fost ani la rând la conducerea  unora dintre cele mai mari  organizații din turism, Agenția Națională pentru Turism Sud Est și la nivel național și la conducerea Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Adrian Corchie