Copiii şi bătrânii din Năvodari reprezintă una din principalele preocupări ale primarului Nicolae Matei (VIDEO)

Chiar dacă primarul Nicolae Matei nu a putut fi alături de năvodăreni în preajma sărbătorilor de iarnă, edilul a avut grijă ca toate proiectele iniţiate de el să fie continuate. Astfel, datorită lui Nicolae Matei, mii de bătrâni şi copii din oraşul Năvodari au primit pachete cu ocazia Crăciunului sau a Sf. Nicolae.

Copiii şi bătrânii din Năvodari reprezintă una din principalele preocupări ale primarului Nicolae Matei. Mărturie stau numeroasele proiecte iniţiate de edil în sprijinul acestora. De când a fost ales primar al oraşului Năvodari, toti elevii şi preşcolarii au primit ghiozdane la fiecare început de an şcolar. În plus, cu ocazia sărbătorilor, toţi copiii, pensionarii şi persoanele nevoiaşe din oraşul Năvodari se bucură de pachete cu alimente şi dulciuri. Ideea de a distribui aceste ajutoare aparţine de asemenea primarului Nicolae Matei.

La fel ca şi în anii trecuţi, peste 6000 de bătrâni din oraşul Năvodari nu şi-au mai făcut griji că nu au ce să pună pe masa de Crăciun.

Pe lângă aceste ajutoare, Nicolae Matei a avut grijă ca persoanele defavorizate să poată beneficia de o masă caldă în fiecare zi. Odată cu alegerea lui Nicolae Matei ca primar al oraşului Năvodari, cantina socială a fost complet amenajată, fiind modernizate grupurile sanitare, sala de mese şi a fost amenjată şi o magazie pentru alimente. Acum, la cantina din cadrul Asistenţei Sociale Năvodari, vin zilnic aproape 100 de bătrâni şi copii, mulţi dintre ei uitaţi de familii, cu poveşti de viaţă dureroase, care primesc un ceai, o masă caldă şi vorbe de susţinere din partea specialiştilor. Dar cel mai important pentru ei este faptul că aparţin cuiva, că nu sunt ai nimănui, cantina şi personalul de aici devenind practic familia lor. Ca urmare a acestui program, asistenţii sociali lucrează acum la un proiect ce are ca scop identificarea persoanelor de peste 60 de ani din Năvodari, care nu au familie şi nici un venit, pentru sprijinirea acestora. Proiectul a fost demarat tot la iniţiativa primarului Nicolae Matei.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.