Copiii din Năvodari au participat la Cupa Prieteniei la handbal

Aproximativ 200 de copii din Năvodari au participat la Cupa Prieteniei la handbal. După disputarea meciurilor, toți participanții au fost premiați de viceprimarul Florin Chelaru. Pentru dezvoltarea activităților sportive din oraș, autoritățile locale au în proiect construirea unei baze sportive moderne în apropierea sălii de sport, ce va putea fi folosită de toate echipele din Năvodari.

Activitățile sportive continuă în Năvodari. De această dată a venit rândul handbalului. Peste 200 de copii din oraș au participat la Cupa Prieteniei organizată de Primăria Năvodari. Meciurile s-au desfășurat pe tot parcursul zilei, iar sportivii au fost împărțiți pe grupe de vârstă.

După terminarea meciurilor, toți copiii au fost premiați de viceprimarul Florin Chelaru.

Sportivii din Năvodari au însă și un alt motiv de bucurie. În apropierea sălii sporturilor va fi construită o altă bază modernă, cu teren sintetic. Ea va putea fi folosită în mod gratuit de toate echipele din orașul Năvodari, inclusiv de cluburile private de sport. Planul cuprinde construirea unor tribune și amenajarea de locuri de parcare.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Adrian Florea