Copiii din Năvodari au participat astăzi la concursuri și jocuri

Copiii din Năvodari au participat astăzi la concursuri și jocuri, menite să îi determine să îndrăgească și mai mult cărțile. Totul cu ocazia zilei internaționale a cărții pentru copii, în care a fost omagiat Hans Cristian Anderson. Activitățile care au început astăzi la biblioteca orașului, vor continua pe parcursul întregii săptămâni.
La biblioteca orașului Năvodari a fost marcată ziua internațională a cărții pentru copii. Cei 47 de micuţi care au participat la eveniment, au avut parte de concursuri, videoproiecții și expoziții. Spre exemplu, de dimineață au participat la un atelier de ilustrație de carte. Ziua în care are loc această sărbătoare a fost aleasă deoarece este data la care s-a născut Hans Cristian Andersen, probabil cel mai cunoscut scriitor de poveşti pentru copii.

Cartea pentru copii va fi sărbătorită la Năvodari întreaga săptămână. Cei mici vor participa la activitățile organizate în biblioteca orașului până vineri, iar la sfârșitul evenimentelor, vor fi răsplătiți. La evenimentul de luni au participat micuții de la școala numărul 3, Tudor Arghezi, dar și cei de la o grădiniță particulară.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc