Copiii cazaţi în Tabăra Delfinul din Năvodari au învăţat cum să folosească serviciul de urgenţă 112 (VIDEO)

Între competiţii sportive şi o bălăceală în mare, copiii cazaţi în Tabăra Delfinul din Năvodari au învăţat astăzi şi cum să folosească serviciul de urgenţă 112. Micuţii spun că au aflat lucruri extrem de interesante, deşi speră că nu va fi vreodată cazul să sune la acest număr. Cei care au fost atenţi la prezentare şi au răspuns corect la întrebări au fost premiaţi de organizatori.

Se ştie că, în general, elevilor nu le face mare plăcere atunci când mult aşteptata vacanţă de vară este “perturbată” de activităţi educative. Copiii de la Tabăra Delfinul din Năvodari au făcut însă excepţie, iar prezentarea realizată de reprezantanţii Serviciului de Urgenţă 112 li s-a părut extrem de utilă şi de interesantă.

Elevii au învăţat cât de important este Numărul Unic de Urgenţă 112. Chiar dacă speră să nu fie nevoiţi vreodată să utilizeze acest serviciu, copii ştiu, acum, care sunt cazurile în care trebuie să sune.

Iar pentru perspicacitatea lor, elevii au fost premiaţi cu tricouri, şepci şi umbreluţe.

Această activitate nu este o noutate în Tabăra Delfinul din Năvodari. În fiecare săptămână, elevii au programate întâlniri cu oamenii legii şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor pentru combatarea traficului de persoane.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru