Copiii abandonați în spital și cei internați au primit daruri

Bucurie pe holurile Spitalului Municipal Medgidia. Copiii abandonați dar si cei internați au primit vizita celor care doresc să ofere un ajutor necondiționat. Încărcați cu daruri elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”, Asociația de voluntariat „Împreună pentru viitor Constanța” dar și reprezentanți ai firmelor locale au adus bucurie pentru micuți. 

Pampersi, lapte praf și multe jucării. Sunt daruri de care au beneficiat copiii abandonați la Spitalul Municipal Medgidia prin proiectul „Voluntariatul în comunitatea ta”. Nici micuții bolnavi care în această perioadă sunt internați nu au fost uitați și au primit jucării de care s-au bucurat.

Asociația de voluntariat „Împreună pentru viitor Constanța” s-a implicat în acest proiect alături de elevii liceului teoretic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Tinerii au pregătit prăjituri pe care le-au vândut pentru a strânge banii necesari achiziților donate. S-au alăturat acțiunii și firmele locale. Implicarea acestora a avut un scop nobil și firesc, acela de a ajuta.

Cei care se implică în activităţi de voluntariat fac acest lucru cu conştiinţa clară a valorii pe care această activitate o are pentru ei.

Scopul voluntariatului este astfel nu numai de a oferi ajutor, ci și de a dezvolta anumite competențe sociale, datorită interacțiunii cu oamenii din jur…