Coolio a plecat cu “suveniruri” de la Constanta (VIDEO)

Rapper-ul a fost vazut parasind hotelul de patru stele unde a fost cazat, cu o incarcatura serioasa de bauturi alcoolice, energizante si … miere, pe care le-ar fi luat intr-o fata de pernă.  Organizatorii clubului confirma informatia si spun ca artistul international a declarat că si-a luat provizii pentru drumul pana la Bucuresti…

Asa s-a prezentat Coolio week-end-u trecut intr-un club de fite din Mamaia. A doua zi dupa eveniment, artistul impreuna cu managerul au parasit hotelul de patru stele situat pe bulevardul Mamaia, insa, nu oricum.

Coolio a avut o intreaga lista de cerinte ce i-au fost satisfacute pe parcursul sederii sale la Constanta. Cu toate acestea la plecare ar fi luat la `pachet` din minibarul hotelului băuturi cu o valoare de peste 700 de euro. Coolio nu este la prima abatere. El a fost condamnat la închisoare cu suspendare în 1998, pentru un furt care a avut loc în Germania.

Reprezentantii hotelului din Constanţa au confirmat datele referitoare la prezenta artistului international în unitatea de cazare, dar nu au precizat nimic despre plecarea acestuia cu sticlele de băutură.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.