Control cu amenințări, în Piața Griviței

A fost scandal monstru, la Constanta, in timpul unui control al comisarilor de la Protecția Consumatorilor: patronul unei pescării din Piața Griviței spune că e ofiter sub acoperire și l-a amenințat cu deschiderea unui dosar penal pe cel care l-a controlat! Inspectorii au gasit peste si produse din peste tinute la zece grade Celsius, în loc de 2, si muste moarte în firigiderele cu marfa.

Pescaria din Piata Grivitei mirosea de la distanta, iar cei care aveau proasta inspirație să-I treacă pragul cu greu rezistau inauntru. Unul dintre clienti n-a putut suporta si plin de indignare a sunat la OPC.

Inspectorii au ajuns imediat.

Inspectorii de la Protecția Consumatorului  nu s-au oprit aici: i-au chemat si pe colegii de la Directia de Sanatate Publica, dar si pe ofiterii de la Investigarea Fraudelor. Sub presiunea uriasă, unul dintre patronii pescariei, fiind contactat telefonic, a precizat că este agent sub acoperire în cadrul DGPI – Direcția Generală de Protecție Internă și că este plecat în Grecia, motiv pentru care vrea să fie lăsat în pace.

În total, o suta de kilograme de peste adus din Grecia au fost oprite de la vanzare de catre inspectorii OPC.

Un caz similar a avut loc săptămâna trecută, atunci când a avut loc un control la terasa din Satul de Vacanță, La Steaguri, acolo unde patronul s-a enervat și și-a spart un pahar în cap! Ulterior, acesta a fost amendat cu 42.000 de lei!

Redactor: Paul Alexe