Consumul de alcool și substanțe psihotrope fac zilnic victime în rândul tinerilor (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9XtUVzZgpig[/youtube]Foarte mulți consumatori apelează la clinicile private pentru a nu le fi recunoscută identitatea. Din nefericire, de multe ori în categoria consumatorilor fac parte și femei însărcinate care, prin viciul lor, pun în pericol viața bebelușului.

Reprezentanții Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog afirmă că mulţi consumatori au venit să solicite sprijinul. Conștientizând faptul că se confruntă cu o problemă pe care nu o pot trata singuri, consumatorii au fost consiliați după care au intrat într-un program de reabilitare.

De cele mai multe ori, părinții nu au o relație deschisă cu copiii iar lipsa de comunicare este unul din factorii care îi determină pe tineri să se refugieze în consumul de droguri. Dacă exită părinți care își bănuiesc copilul că ar consuma substanțe psihotrope pot scăpa de dubii în câteva minute, prin intermediul unui test rapid. Acesta poate fi făcut chiar fără știrea copilului cu ajutorul unui kit de depistare. Astfel, părintele află în câteva minute dacă copilul a consumat sau nu droguri.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.