Consultații gratuite pentru viitorii părinți

Unul dintre cei mai cunoscuți medici specializați în obstretică și ginecologie din Turcia vine la Constanța. Doctor Ayset Jane Ozcan va oferi gratuit opinia sa medicală cuplurilor din România care nu reuşesc să aibă copii pe cale naturală.

În data de opt septembrie, la Constanța vor avea loc consultații gratuite pentru realizarea procedurii de fertilizare in vitro. Indicațiile de specialitate vor fi oferite de doctor Ayset Jane Ozcan, membră a Asociaţiei de Ginecologie şi Obstretică şi a Societăţii de Medicină Reproductivă din Turcia. A publicat articole de referinţă în reviste ştiinţifice internaţionale şi a susţinut prelegeri în cadrul unor conferinţe naţionale pe teme medicale.

Pentru a realiza procedura de fertilizare in vitro, cuplurile trebuie să parcurgă opt pași. Primul va putea fi realizat în acestă perioadă la Constanţa unde doctor Ayset Jane Ozcan va analiza investigaţiile anterioare de infertilitate. Pe baza acestora va decide dacă mai sunt necesare și alte investigaţii sau este oportună realizarea procedurii.

Redactor: Sondra Sandu