„Construim împreună pentru viitor”

Motocicliștii români nu se dezmint și se implică într-o o nouă acțiune de întrajutorare a celor aflați la nevoie. Peste 130 de motocicliști sunt așteptați să sosească în această după amiază, la Cumpăna. Împreună cu organizația Habitat for Humanity, bikerii, vor pune umărul la construcția a 16 case pentru familii nevoiașe din Cumpăna.

Mai bine de 130 de motocicliști din 14 cluburi din țară, își dau întâlnire în acest week-end, în localitatea constănțeană Cumpăna. Acțiunea Bikers for Humanity a fost inițiată de Cristian Hrubaru  care,  împreună cu un nucleu de prieteni bikeri, a făcut apel la cluburile moto din toată România să se alăture acțiunii lor caritabile.

De precizat este și faptul că, bikerii nu sunt la prima „ispravă” de acest gen.

Mai exact, este vorba despre proiectul „Construim Împreună pentru viitor” aflat la cea de-a 2-a ediție.

Prin acest proiect dezvoltat în parteneriat cu Primăria comunei Cumpăna, filiala Habitat fot Humanity va construi 16 locuințe în sistem cvadruplex.

Habitat for Humanity este o organizație non profit prezentată în peste 70 de țări, a cărei misiune este de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Până în prezent și cu sprijinul a 32,000 de voluntari, această organizație a ajutat peste 69,000 de oameni să aibă un acoperiș deasupra capului sau să-și îmbunătățească traiul.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea