Constantin Hogea a fost ales preşedinte PDL Tulcea

Primarul oraşului Tulcea rămâne în continuare la conducerea organizaţiei judeţene a PDL Tulcea. El a fost ales sambata cu 189 de voturi pentru si doua impotriva. Constantin Hogea a avut un singur contracandidat , pe omul de afaceri Constantin Voloceai care s-a retras din competitie cu scurt timp inainte de alegeri, din motive personale. Edilul orasului Tulcea a castigat alegerile in ciuda procesului pe care il are cu Agentia Nationala de Integritate.

Pe data de 12 noiembrie, am înfăţişare la Curtea de Apel Constanţa pentru o plângere prealabilă nesusţinută pe un temei legal, din punctul meu de vedere şi al avocaţilor mei. Conflictul meu cu ANI este încheiat, conform legilor în vigoare, după ce Comisia de investigare a averii a clasat cauza. De acum încolo sunt numai dezbateri pe chestiuni de interpretare juridică din dorinţa ANI de a respecta procedurile în vigoare, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Constantin Hogea.

În calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Hogea îşi propune să depăşească media naţionala a partidului la nivel naţional cu cel puţin un procent la alegerile europarlamemetare si totodata sa pastreze primaria Tulcea in portofoliul PDL.

Redactor: Paula Arhip