Constănțenii vor plăti facturi mai mici în luna ianuarie

Constănțenii abonați la RADET au avut o surpriză neplăcută în luna decembrie 2013, când au văzut sumele mari pe care le aveau de achitat la facturile de  întreținere . Mulți locuitori s-au conformat și le-au plătit, însă alții au rămas cu un gust amar așteptând explicații. Conducerea RADET Constanța a detaliat abonaților cauza care a dus la creșterea facturilor.

Deși facturile emise în decembrie au fost exorbitante, în ianuarie va avea loc o regularizare și abonații vor plăti cu aproximativ 50 % mai puțin .

Chiar și cei care vor sta cu toate caloriferele închise vor participa la plata energiei termice care se va consuma. Locuitorii debranșați vor plăti doar o cotă fixă. Directorul RADET Constanța a dat și un exemplu ca fiecare să înțeleagă cum și cât va achita.

RADET Constanța va desfășura în perioada următoare activitate de teren și vor fi citite 10 000 de aparate montate pe raza orașului, urmând ca mai apoi să aibă loc regularizări. Și în 2014 constănțenii vor plăti  gigacaloria  la valoarea de  358, 54 lei .

Redactor: Ana-Maria Stancu