Constănțenii sunt așteptați la Pavilionul Expozitional

Piața Trade Expo, aflată la ediția a 10-a, este singura expoziție dedicată comercianților tradiționali, rețelelor locale de retail și distribuitorilor locali, precum și furnizorilor de produse și servicii pentru industria bunurilor de larg consum. Amenajată sub forma unui magazin, expoziția are drept scop îmbunătățirea colaborării dintre producători, distribuitori și comercianți. Mici intreprinzători care trec pragul târgului pot găsi sprijin şi să învățe cum să-și dezvolte propria afacere astfel încât să aibă succes. Organizatorii încearcă să ofere soluții pentru creșterea profitului prin o mai bună selecție a produselor dar și printr-o amenajare mai atractivă a magazinului. Totodată este oferită o gamă largă de mobilier și aparatură de profil, destinată modernizării  unităților comerciale.

Micii comercianți prezenți la târg au avut parte de cea mai bună consiliere din partea organizatorilor astfel încât să fie capabili să-și îmbunătățească propria afacere, în condițiile în care, pe piața constănțeană au apărut foarte multe magazine mari gen hypermarketuri sau supermarketuri.

Unii dintre patroni au apelat deja la programele oferite și și-au modernizat magazinele.

Alții, chiar dacă sunt la început de drum, vor să aibă o afacere cât mai profitabilă, iar pentru aceasta și-au achiziționat cea mai modernă aparatură.

Pentru comercianții care nu-și permit financiar să achiziționeze aparatură nouă, firmele de profil au prezentat diverse oferte adaptate nevoilor acestora.

Tot la Pavilionul Expozițional, în cadrul  evenimentului Food& Bar show Constanța, vizitatorii au avut privilegiul de a-l vedea pe binecunoscutul  bucătar Horia Vârlan, care i-a încântat cu numeroase delicii culinare.

Câțiva norocoși au și degustat minunatele preparate.

Programul zilele comerțului tradițional se desfășoară în perioada 25-26 aprilie și integrează două evenimente-  Premiile Comerțului Tradițional și Piața Trade Expo, ambele menite să susțină dezvoltarea magazinelor mici…

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan