Constănţenii păgubiţi de firma de construcţii Vectra au protestat în faţa Prefecturii (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c6qCtdgSRUw[/youtube]Peste 40 de oameni sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu au nici o reacţie în legătură cu escroheria pe care societatea a pus-o la cale. Păgubiţii au solicitat în instanţă ca blocul să le fie cedat şi ulterior vândut în contul datoriilor pe care Vectra trebuie să le achite către aceştia.

Oamenii sunt disperaţi şi nu mai ştiu ce să facă. Ei au solicitat intervenţia Primăriei Constanţa pentru blocarea demolării ultimului imobil deţinut de grupul de firme Vectra. Acestă clădire reprezintă ultima speranţă de a-şi recupera sumele de bani pe care le-au achitat deja.

Blocul în cauză este situat în staţiunea Mamaia şi este una dintre ultimele clădiri ridicate înainte de faliment. Departamentul Naţional Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa a demarat recent cercetările în cazul escrocherie Vectra, însă păgubiţii au toate şansele să rămână cu buzele umflate deoarece patronii au avut grijă să înstrăineze toate bunurile firmei.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.