Constantenii, invitati la spectacole!

Primul week-end de după sărbători îi găsește pe constănțeni în mișcare, mai ales că viața socială a orașului începe să prindă contur. Iubitorii de artă sunt invitați în sălile de spectacole, cei care preferă efectele cinematografice au și ei o serie de lucruri de văzut, iar principalele atracții turistice din oraș își așteaptă și localnicii dornici de o plimbare în aer liber. Dacă nu v-ați făcut încă planuri vă spunem noi cum arată calendarul evenimentelor de sfîrșit de săptămînă.

Seria spectacolelor din acest an debuteaza la Teatrul Fanasio cu doua piese cu succes la public. Sâmbătă, 9 ianuarie 2016, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanţa se va juca „Escrocii”, de Robert Lamoreux. Comedia a fost tradusă de Georges Dorosenco şi regizată, adaptată şi ilustrată muzical de Bogdan Caragea. Scenografia poartă semnătura lui Ovidiu Pascal, iar coregrafia, Alice Sfata şi Georgiana Bumbac . Duminică, 10 ianuarie 2016, începând cu ora 19.00, Teatrul de Stat din Constanţa ne invită la spectacolul „Menajeria de sticlă”, după T. Williams. Regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Diana Mititelu, iar scenografia, de Titus Ivan.

Tot duminica, 10 ianuarie sunteti invitati la “Concert de Anul Nou” la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski care va marca și deschiderea anului concertistic.

De asemenea, cinefilii constanteni se vor putea relaxa sambata la unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2015 , Star Wars . Si duminica comedia Tata in razboi cu…tata va face deliciul spectatorilor.

Constantenii care doresc sa se plimbe in aer liber pot alege sa viziteze Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii. Aceasta este ultima saptamana cand intrarea este gratuita pentru toti cei care aduc mancare pentru animalele din Microrezervatie.

Redactor: Camer Nita