Constănţenii din mai multe cartiere vor rămâne fără apă în cursul zilei de…

RAJA lucrari 3 apriliePentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei magistrale  din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 03 aprilie 2014, între orele 01.00 – 24.00.

Vor fi afectați consumatorii din:

  • cartierele Palas, Brătianu – 2 Cocoşi, Medeea, CET – Anda, Km5, Km4-5, Km4, Viile Noi, Poarta 6, Far, Abator, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II, Compozitori;
  • zona de blocuri de pe Aleea Garofiţei şi de pe I.G. Duca – Silvian;
  • zona Industrială, inclusiv străzile Nicolae Filimon şi Interioară 1, 2, 3 şi 4;
  • zona de pe b-dul Aurel Vlaicu delimitată de intersecţiile cu I.C. Brătianu şi Baba Novac;
  • zona Intim – Salvare – Cora;
  • toate punctele termice din cartierele şi zonele menţionate mai sus

Pentru că lucrările se efectuează la magistrala principală de distribuţie apă potabilă, ce pleacă de la staţia de tratare Palas, abonaţii din localităţile Cumpăna, Lazu şi Agigea vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul menţionat.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi faptul că sunt mai multe puncte de lucru, inclusiv subtraversarea liniilor de cale ferată de pe Nicolae Filimon, au fost mobilizate zeci de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare. Astfel, în intervalul menţionat, pe măsură ce lucrările din punctele de intervenţie vor fi finalizate, se va relua treptat furnizarea apei către consumatori.

SC RAJA SA îşi cere scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că echipele de lucrători vor face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, toţi consumatorii afectaţi de această oprire sunt sfătuiţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Paul Alexe