Constănțenii care iubesc mișcarea pot încerca un nou sport…squash-ul (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=skNLu10IS-4[/youtube]Squashul este un sport care poate fi practicat la orice vârstă pentru că este uşor de învăţat şi modalitate plăcută de petrecere a timpului liber. Acum, acesta se poate practica și la malul mării în interiorul unui cunoscut mall din Constanța. Aflat la prima ediție, Concursul de squash a adunat zeci de iubitori ai acestui sport.

Dan este din Constanța și face sport de când se știe. A cochetat cu fotbalul, baschetul și cu tenisul. De squash s-a apucat în urmă cu un an. A jucat prin diferite orașe ca amator. Este bucuros că în sfârșit poate să practice sportul mult iubit și la el acasă.

Alt teren, alți doi jucători se luptă de zor pentru a nu lăsa mingea să cadă mai mult de două ori pe jos. Am asteptat ca partida să se încheie și l-am oprit pe Lucian să stea de vorbă cu noi.

S-a jucat individual, unul contra unul, cate 5 minute, iar primii 8 au intrat în competiția finală. Primii trei din finală au obținut cupe, diplome dar și premii în produse sport.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.