Constănțenii au renunțat la idea de a se îmbogăți rapid

Iepurașul s-a lăsat așteptat, însă așteptarea le-ar putea aduce un cîștig considerabil. Vorbim despre tombola organizată cu ocazia Paștelui de Ministerul Finanțelor  la care au fost desemnate castigatoare bonurile emise la data de 24 februarie cu o valoare de 934 de lei. Avînd în vedere suma destul de mare, este posibil ca norocoșii să fie numărați pe degete.

Constantenii nu mai sunt interesați să participle la Loteria bonurilor fiscale . După ce, la ultimele extrageri, sumele câstigătoare au depăsit 300 de lei, oamenii aruncă bonurile la gunoi. Sumele au crescut considerabil dupa prima extragere, cand valoarea bonurilor câştigătoare a fost de 6 lei.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, total din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Este greu de presupus, la această sumă, că vor fi înregistrate multe cereri de revendicare. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună, în original, bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes