Constănțenii au luat cu asalt Târgul Tinimtex

S-a dat startul unei noi reprize de shopping la Constanța. Târgul Tinimtex și-a redeschis porțile pentru pasionații de modă. Producătorii au sosit la malul mării cu colecția de primăvară, așa că dacă încă nu v-ați reînoit garderoba aveți ocazia să cumpărați produse de calitate la prețuri accesibile până la sfârșitul săptămânii.

Sacouri cu imprimeuri florale, rochițe, costume bărbătești sau pardesiuri, producătorii se întrec în a prezenta cele mai noi colecții.

Este uimitoare varietatea produselor de bună calitate, frumoase, în culori minunate, realizate după concepţia designerilor români. Despre preţuri ce să mai vorbim, sunt pentru toate buzunarele! Această ediţie a târgului a distrus mitul că produsele româneşti de foarte bună calitate sunt prea scumpe pentru buzunarele românilor. În aceste condiții, puțini sunt cei care pleacă cu mâinile goale de la târg

Și pentru că se apropie 1 martie, nu puteau să lipsească standurile de mărțișoare, care sunt la mare căutare în această perioadă.

Dacă doriți să vă reînnoiți garderoba sau sunteți în căutarea unui cadou vizitați Târgul Tinimtex ce se desfășoară la Pavilionul Expozițional. Programul de vizitare este următorul: în perioada 22 – 25 februarie, între orele 10 şi 19; duminică, 26 februarie, de la 10 la 16.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș