Constanța se înfrumusețează

A doua săptămână de curățenie a început în forță, la Constanța! Campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța i s-au alăturat  școli, licee, asociații de proprietari, agenți economici privați, dar și societăți de stat. Pentru prima oară în orașul nostru, municipalitatea vine în sprijinul proprietarilor de câini, cu dispozitive speciale pentru deșeurile canine.

Aparatele, dotate cu punguțe de unică folosință pentru colectarea deșeurilor canine, au fost montate în toate parcurile, dar și pe aleile de promenadă. Sistemul este unul foarte simplu, pungile sunt gratuite, așa că stăpânii patrupedelor îl pot folosi liniștiți. Deasemenea, Primăria Municipiului Constanța, a început o campanie de asfaltări.

Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții optime, echipele acționează pe timpul nopții pentru a nu bloca traficul.
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a făcut un apel către constănțeni. Acesta își dorește ca locuitorii orașului să-i respecte pe angajații care efectuează lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiu.

Iar veștile bune nu se opresc aici! Pentru că, în Constanța, numărul de maşini a depăşit de mult numărul spaţiilor unde acestea pot fi parcate, primăria a amenajat peste 100 de noi locuri de parcare. Deocamdată, primii care se bucură de această facilitate sunt constănţenii care locuiesc în zona Dacia. Locurile sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuarul de pe bulevardul Tomis.

Redactor: Oana Jărloianu