Constanța: Restricții rutiere în perioada festivalului gastronomic

Începând de astăzi și până duminică seara, constănțenii se pot bucura de un festival culinar deosebit, cu tot felul de bunătăți și muzică live. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, se vor lua măsuri de blocare a  circulației rutiere pe mai multe străzi din oraș. În ce zone sunt valabile restricțiile, aflați în continuare. 

De miercuri până duminică seara , 45 de camionete încărcate cu tot felul de bunătăți îi așteaptă pe constănțeni, dar și pe turiști în Piața Ovidiu.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Marc Aureliu la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir și strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș, începând de joi cu ora 08:00, până duminică la ora 23:00.

De asemenea, de joi, începând cu ora 13:00, până duminică ora 23:00, vor fi închise: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona, strada Petru Rareș la intersecția cu strada C.A. Rosetti, strada Traian la intersecția cu strada Sulmona, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului și strada Arhiepiscopiei.

Pentru a evita blocajele auto în zona centrală a orașului, Primăria municipiului Constanța le recomandă localnicilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală.

Redactor: Isabela Boantă