Constanța promovată la Târgul de Turism al României

Primăria municipiului Constanţa este prezentă la Târgul de turism al României, ce se desfășoară la Centrul de Expoziții din București. Pe parcursul celor 4 zile de desfăşurare a Târgului de Turism, standul municipalităţii se va transforma într-o adevărata scenă de spectacol, unde vor evolua artişti din toată sfera culturală constănţeană.

Instrumentiștii din cadrul Muzicii Militare a Forţelor Navale Române au deschis astăzi seria evenimentelor organizate la standul Primăriei Municipiului Constanţa de la Târgul de Turism al României.  La eveniment au participat Bogdan Trif, ministrul Turismului, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și reprezentanții Organizației Patronale Mamaia-Constanța, alături de ambasadorii turismului românesc Mihai Leu și Nicolae Voiculeț.

Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța promovează pentru prima oară împreună destinația Constanța-Mamaia.

 Târgul se va desfășura în perioada 21-24 februarie la Centrul de Expoziții din București și este cel mai important eveniment dedicat industriei de turism din România.

Redactor: Alexandra Panait